10 Kasım 2012 Cumartesi

Hürrem Hamam Otu

HÜRREM HAMAM OTU

 
 Kadınların en büyük problemi hatta çözüme kavuşturmak için denen onca yöntem ve zaman harcanan konular listesinin en baş kahramanı İSTENMEYEN TÜYLER… Şüphesiz ki, tüylerden kurtulmanın birçok yolu ve yöntemi var. Peki, EN İDEALİ hangisi? Hürrem hamam otu yağı sizi altı seansda tüylerinizden tamamen kurtarır, ilk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise tüyleri tamamen yok eder. Düşünebiliyor musunuz, sadece 6 seans tüylerinizden kurtulmaya yetiyor! Hamam Otu bugüne kadar alışagelmiş yöntemlerin dışında doğadaki saf haliyle tüy dökücü özelliğe sahip bir bitkidir. Osmanlı döneminden bugüne özellikle de Tunus, Fas ve Cezayir’de ki kadınlar tarafından tüy dökücü olarak kullanılmaktadır. HÜRREM HAMAM OTU YAĞI, BAY VE BAYANLARIN KULLANIMINA UYGUN OLARAK ÜRETİLDİ!
 

HÜRREM HAMAM OTUNUN ÖZELLİKLERİ

 
  •    Tüyleri kökten yok eder.
  •    Tüylerin kalınlaşmasına ve tekrar çıkmasına engel olur.
  •    Özellikle tüy köklerinde oldukça etkili bir formüldür.
  •    Vücuttaki kılları kırarak değil kökünden alır.
  •    Uzun süren bir rahatlık sağlar.
  •    Cildi tahriş etmediği gibi içeriğinde doğal özler sayesinde cildi besler ve korur.
  •    Alerji riski yoktur.
 

HAMAM OTU KULLANIM UYARILARI VE YAN ETKİSİ

 
UYARILAR
Hürrem Hamam Otu Yağı'nı farklı bölgelerde güvenle ve talimatlara uyarak kullanmanız tavsiye edilir. Özellikle koltukaltı, bacak, bikini bölgesi ve genital bölgede kullanıma uygundur. Kullanmadan önce cildinizin küçük bir bölgesinde test edin. YAN ETKİSİ
Doğal formüle sahip olduğundan, belirtilen bir yan etkisi yoktur. Hamilelerin kullanmadan önce uzmana başvurmalarında fayda vardır.
Hürrem Hamam Otu Yağı’nın tüy dökücü özelliği ile istenmeyen tüylerinize veda etme 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder