11 Kasım 2012 Pazar

My-So ayak ısıtıcısı

MY-SO AYAK ISITICISI İLE BU KIŞ SICAK GEÇECEK!

 
Soğuk kış günlerinde hepimizin en fazla şikayet ettiği durumlardan biri de ayaklarımızı bir türlü ısıtamamamızdır.Evinizde, işyerinizde, ofisinizde ayaklarınızın ve bacaklarınızın ısıtılmasında son derece etkili bir çözüm sunan My-So ayak ısıtıcısı ile kış soğuklarını rahat ve sıcak geçireceksiniz. Karın ve kasık ağrılarına karşı olumlu etkileri olan MySo ayak ısıtıcısının ayrıca romatizmaya ve kadınlardaki adet ağrılarına karşı da olumlu etki ettiği kullanıcıların yorumlarından anlaşılmaktadır.
ayak ısıtıcısı

AYAKLARINIZI SICAK TUTUN, HASTALIKLARDAN KORUNUN!

 
Ayak ısıtıcıları ayaklarınızı sıcak tutarak sizi bir çok hastalıkdan korumuş olur. Bunu yaparken de çok az enrji tüketir. Az enerji ile çok verim alabileceğiniz bu ürünler ayrılmaz bir parçanız olacaktır kış aylarında. Ayak ısıtıcıların iyi geldiği hastalıklardan bazıları şunlardır:
  •    Mide ve bağırsak rahatsızlıkları
  •    Hazımsızlık ve karın ağrısı
  •    Böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları
  •    Kadın hastalıkları
  •    Eklem ve romatizma ağrıları
  •    Hemoroit
  •    Yüksek tansiyon ve baş ağrısı
ayak ısıtıcı Ayak ısıtıcı maksimum elli dereceye kadar ısıtabilir ve bu ayakların ısınması için yeterli bir ısıdır, bu ısı sizi rahatsız etmez. Size rahat bir ısınma sunan myso ayak ısıtıcısının hiç bir zararı yoktur. Fişe takılı çalışır vaziyette bütün gün unutsanız bile hiçbir zararı olmaz. Günde sekiz saat çalışma ile ayda sadece üç tl yakan ayak ısıtıcılar üç yıl garantilidir.

MAKSİMUM SICAKLIK, MİNUMUM TÜKETİM

ayak sobası
ayak ısıtıcı soba
My-So ayak ısıtıcı günde 8 saat çalıştırma ile yaklaşık olarak 1 ayda sadece 3 TL. elektrik tüketmektedir. My-So Ayak Isıtıcı ayağınızı çok hızlı biçimde ısıtabilmek için ilk çalıştırıldığında 20 dakika boyunca maksimum güçte çalışmaktadır. MySo Ayak Isıtıcı ile elektrik bağlantısı olan her yerde sağlıklı bir şekilde ısınabilirsiniz. Üstelik ayda sadece 3TL'lik elektrik harcayarak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder