19 Aralık 2012 Çarşamba

Dilek feneri

 Romantik ortamlar yaratmak için dilek feneri

gökyüzü feneriHayatın gerçeklerini yaşarken, gelecekle ilgili hayaller kurulur ve kurulan hayaller çok güzeldir ve hayal bile umutlandırarak anlık da olsa insanı mutlu etmektedir. Bir gece vakti kurulan hayallerin gerçekleşmesi dileğiyle gökyüzü derinliklerine dilek feneri göndermek hoş bir duygu yaratırken romantik bir an oluşturmaktadır. Gökyüzü feneri diye de adlandırılan dilek feneri insanların sevdikleri ile hayallerini paylaşırken bir yıldız gibi gökyüzünde parlayan kendi fenerlerini izlemelerini sağlamaktadır.
Doğaya zarar vermeyen, çevre dostu dilek feneri Uzakdoğu’dan gelmiştir ve özel mumu yakılarak gökyüzüne bırakılmaktadır. Sessizce gökyüzünde hareket ederken 15-20 dakika izlenebilmekte ve 1000-1500 metreye kadar yükselebilmektedir. Sevgiliye en güzel sürpriz yapmak için dilek feneri hazır halde bulunmaktadır. Dilek fenerini gökyüzüne göndermek için, mumun fenerin orta kısmına düzgün bir şekilde yerleştirilmesi ve fenerin havada tutularak mumun yakılmasıyla havaya bırakılması yeterli olmaktadır ve gökyüzü feneri uçmaya başlamaktadır. Doğum günü, evlenme yıl dönümü, festivaller, partiler, düğün gibi özel günlerde havaya bırakılan dilek fenerleri, her günü özel bulan sevgililer tarafından en güzel hediye olarak alınmakta ve birlikte dilek tutularak gökyüzüne yükselişi seyredilmektedir.
Dilek feneri, 10 luk, 20 lik, 30 luk, paketler halinde satışa sunulmakta ve http://www.dilekfeneri-siparis.com/ web sayfasından satın alınabildiği gibi 0212 270 88 44 sipariş hattından sipariş verilerek satın alınabilmektedir. Kapıda ödeme yapılabilmekte, kredi kartı ile ödenebilmekte ve özel kapalı paket ile sipariş verildiği gün alıcıya kargo ile gönderilmektedir.  

 Dilek Feneri Nedir?

 
Gökyüzü Feneri, alev geciktirici ( flame retardant ) çevre dostu, doğada çözülebilen ( %100 biodegradable ) malzemeden yapılmıştır. Dilek Feneriniz, 15-20 dakikada 1000-1500 metreye kadar yavaşça gökyüzüne yükselir. Huzur verici ve sessizliğiyle bu muhteşem görüntü herkesi büyüler. Gökyüzü Feneri, Uzakdoğunun gökyüzü feneri özel mumu ile kullanıma hazır olarak uçurulmayı bekliyor. Gece sevgilinizle beraber yıldızların altında romantik bir gece geçiriyorsunuz geleceğinizle ilgili bir çok dileğiniz var. Bunların gerçekleşmesi için hayaller kuruyorsunuz. İşte tam o sırada tek yapmanız gereken, dilek fenerine yazacağınız dileklerinizi gökyüzündeki yıldızlar ile buluşturacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder