20 Aralık 2012 Perşembe

Maurers

Forma girmeyi ve formda kalmayı sağlayan bitkisel maurers artık Türkiye'de yetkilisi satıcı tarafından satışa sunulmaktadır. Tamamen güvenli bitkisel içeriğe sahip olan yağ yakıcı termojenik özellikli maurers hızlı ve kolay bir şekilde yetkili satıcı güvencesi ile www.maurers-orjinal.com web sayfasından alınabilmektedir. 0212 269 99 44 numaralı telefondan haftanın 7 günü 24 saat sipariş ve destek hattı ile sipariş verilebilmektedir. Özel ambalajı ile satışa sunulan maurers bitkisel kapsül kutusunda 34 kapsül bulunmaktadır. Kahvaltıdan önce günde 1 defa alınan maurers termojenik yağ yakıcı kapsül vücutta bulunan toksinlerinin atılmasına yardımcı olmaktadır. Uzmanların da belirttiği gibi fazla yağlar göbek, bel ve basen bölgesinde toplanmaktadır. Maurers bitkisel kapsüller söz konusu yağların atılmasına yardımcı olurken tok tutmada da yardımcı olmaktadır. Uzman görüşler yan etkisi olmadığını belirtmektedir Ancak karışımında iyot bulunması nedeni ile yüksek tansiyon, kalp rahatsızlığı olanlar tarafından kullanılmamalıdır. Metabolizmayı hızlandıran tüm zayıflama ürünleri yüksek tansiyon ve hastalarının kullanımına yasaklanmıştır.  

maurers

Maurers Nedir?

 Termojenik yağ yakımına yardımcı bitkisel kapsül Maurershem bölgesel, hem genel zayıflama hem de sıkılaştırıcı olarak, yardımcı etkiye sahip bitkisel bir besin takviyesidir. Maurers iştahınızı azaltıp tokluk hissinizi desteklemeye yardımcı olmaktadır. Hem normal sağlık açısından hemde Maurers'in etkisini maksimuma çıkarmak için gün içerisinde 30 dk normal tempoda düz koşu yada yürüyüş yapılması önerilir.
Maurers bitkisel kapsülleri, göbek, bel ve basen bölgesi gibi hareketsiz bölgelerdeki yağlardan kurtulmanıza katkı sağlayarak, sağlıklı bir kilo kontrolüne yardımcı olan bitkisel içeriğe sahip bir takviye ürünüdür. İçeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde sağlıklı bir kilo kontrolüne yardımcı olan maurers, kimyasal madde barındırmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder